Harlev Idræts Klub

CVR-nr. 25606817

VIGTIGT: Hvis du foretager en tilmelding som "Nyt medlem" vil du indenfor få minutter modtage en

email med en adgangskode til vores medlemslogin. Kontakt os hvis du ikke modtager denne email!

Vi har til denne sæson valgt at alle kommer på venteliste. Det sker for at sikre tilstrækkelig fleksibilitet ifht. COVID-19 og udskiftning af vandrør på skolen. Pladserne fordeles efter rækkefølgen på ventelisten.

Under holdbeskrivelsen kan man se, hvor mange vi forventer, der kan være på hvert hold. Hvis man har fået et ”højt” ventelistenummer opfordrer vi til, at man også skriver sig op på et andet hold en anden dag.

Umiddelbart før sæsonstart vil der blive udsendt en mail og sms med information om betaling. Det er meget VIGTIGT, at fristen overholdes, da pladsen automatisk går videre til næste på listen, så snart fristen er overskredet.

Man er først tilmeldt, når man har betalt.