Holdoversigt og tilmelding

Priser:

kr. 20,- Børn

kr. 30,- Over 16 år

Medbring aftalte penge eller brug MobilePay.

Vi har ikke byttepenge og kan desværre ikke modtage dankort i svømmehallen.

OBS. Benyt indgang 14 til svømmehallen

Hvis DU har symptomer på Covid-19, så bliv hjemme!

Du skal have et gyldigt Corona-pas for at komme ind. Det vil blive kontrolleret.

Følgende gælder, da vi har brug at sikre et sundhedsforsvarligt niveau omkring svømmeundervisningen. Vores fokus er på svømmerne og bassinet. Vi skal overholde alle gængse afstandsregler samt minimere antallet af forskellige kontakter i forhold til smitteopsporing.

• Kun aktive udøvere, der er på vej ind til undervisning, må opholde sig i omklædningsrummet.
  • Brug mundbind på idrætsgangen.

• Ingen forældre, søskende eller andre tilskuere må opholde sig i omklædning eller svømmehal. Vi sørger for hjælp i omklædning til begynderbørn.

• Mødetid er tidligst 15 min. før undervisning starter, medmindre andet er kommunikeret.

• Sprit hænder, så snart DU kommer ind i omklædningsrummet.

• Overtøj og sko må blive i omklædningsrummet. Alt andet skal DU pakke i din taske, som du tager med ind i svømmehallen.

• Brug max 10 min på omklædning og bad både før og efter svømning.

• Hold afstand i bruseren og under omklædning.

• Sauna vil IKKE være tændt.

• Du SKAL være klar til undervisning til tiden, da der skal være plads i omklædningen til dem fra forrige hold, der er færdige.

• Medbring egne svømmebriller, helst ikke dykkermasker. Det er ikke muligt at låne.

• DU skal følge vores medarbejderes anvisninger i forhold til placering af taske. Sæt gerne tydeligt navn på tasken (der er mange SORTE sportstasker)

• DU vil blive informeret om, hvor du skal vente i svømmehallen til det bliver din tur.

• Der kan forekomme ventetid på omklædning efter undervisning, hvis der er mange på samme tid.

• Hold afstand i svømmehallen både under aktivitet og pause, 1 til 2 m.

Sæsonen går fra 30. august 2021 til 7. maj 2022.

Omklædningsrummene åbnes 15. min. før det første hold starter, og de skal være forladt 15. min. efter sidste hold slutter. Alle svømmere bliver kaldt op af vandet 5 min. før en lektion slutter.

Det er et ufravigeligt krav at alle (børn OG voksne) vasker hele kroppen før man benytter svømmehallen. Det betyder også at håret SKAL være skyllet, uanset om man har hovedet over vandet eller bruger badehætte.

Man kan godt gå i svømmehallen med fodvorter, hvis man undgår at smitte andre. Brug sandaler i omklædningsrummet og på bassinkanten. Fodvorter er en virus der smitter fra gulve og ved berøring, men ikke gennem klorvand.

Er der ikke svømmere nok til at oprette et hold tilbydes der plads på et andet hold. Kan dette ikke lade sig gøre tilbagebetales kontingentet.

Vurderes en svømmer (børnehold) til ikke at passe ind på det tilmeldte hold kan svømmeklubben flytte svømmeren til et hold, der passer niveaumæssigt.

Oprykning på børneholdene foregår over hele sæsonen.

De første fire uger efter sæsonstart betragtes som prøvetid. Herefter er medlemsskabet bindende og kontingentet betales hverken helt eller delvist tilbage. Kontingent for sommersvømning er bindende og betales hverken helt eller delvist tilbage.

Aflyste svømmedage og træningstider som følge af helligdage, skoleferie, dårlig vandkvalitet, reparationer i hallen, andre arrangementer i svømmehallen ol. kompenseres ikke.

Det er ikke tilladt at fotografere eller videofilme i svømmehallen.

Bliver man indmeldt efter sæsonstart gradueres kontingentet efter følgende princip:

Fra 30/8 til 14/11 "fuld kontingent"

Fra 15/11 til 7/2 "2/3 kontingent"

Fra 8/2 til 7/5 "1/3 kontingent"

Fuld kontingent for en sæson er:

Plaske: 765,-

Begynder, letøvet og øvet: 795,-