Harlev Løb & Motion

- BYENS SOCIALE LØBEFÆLLESSKAB

Kommer du efter viden som...?

Information 


Velkommen til vores løbeklub, hvor fællesskab, motion og velvære står i centrum. Uanset om du er helt nybegynder eller en erfaren løber, er der plads til dig her hos os.

I Harlev Løb & Motion tror vi på at styrke hinanden gennem fællesskab og motion. Vi er mere end bare en klub; vi er en familie af passionerede løbere, der deler glæden ved at bevæge os og opnå vores mål sammen.


Vi har træning onsdage kl. 17.30 og lørdage kl. 9.30.

Sæsonen kører fra 1. juli - 30. juni, men der startes nye strukturerede løbeforløb op 2 gange om året - efterår og forår. Præcise opstartsdatoer findes på Facebook siden...


Alternativ kan man kontakte instruktørerne for mere info!


Det anbefales kraftigt at gå ind på vores Facebook side og få en fornemmelse af hvad vi går og laver. Derudover kan man tilmelde sig en facebookgruppe til det specifikke løbehold man ønsker. I facebookgrupperne findes al kommunikation omkring træningsprogrammer, løbeaftaler osv.


Der er også mulighed for at følge vores instagram side, hvis man gerne vil se hvad vi laver.


Løbehold


Løberne er opdelt på flere forskellige løbehold, så vi bedre kan finde et niveau som passer til de fleste.

Uanset om dit mål er at smide de overflødige kilo, komme i bedre form eller overskride grænser og gennemføre et maratonløb, er vi med dig hele vejen.


Hold 1:

Kom med på vores hold for nyløbere, som vi opstarter 2 gange om året. Vi tilbyder et forløb, hvor du med dedikerede instruktører lærer at kunne løbe længere ture, uden at tabe pusten eller blive ramt af skader.


Hold 2: 

Her kombinerer vi det sportslige med det sociale. Holdet består af både rutinerede løbere og nyere løbere, der alle har fokus på at forbedre deres løb i godt selskab. Starte med at forbedring grundform i vinterhalvåret og hygge med andres selskab på løbeturene.


Hold 3:

Fortsat fokus på både det sportslige og det sociale – men også længere løbeture. Nogle fokus på Bestseller HM eller andre løb, mens andre løbere mod diverse marathon løb. I vinterhalvåret er fokus primært på forbedring af grundform og velvære ved at løbe i selskab med gode løbevenner.


Som medlem af vores klub vil du opleve en række fordele, herunder:


 • Strukturerede træningsprogrammer og -løb for alle niveauer.
 • Mulighed for at møde andre løbere og opbygge varige venskaber.
 • Vejledning og støtte fra vores erfarne instruktører og klubmedlemmer.
 • Adgang til eksklusive events, løbeture og sociale arrangementer.
 • En støttende og inkluderende atmosfære, hvor alle er velkomne.


Vær opmærksom på…


 • At den motiverende effekt af at løbe sammen med andre, kan betyde, at man får presset sig selv for meget og bliver skadet. Lyt derfor altid til signalerne fra din egen krop og pas på dig selv!
 • At vi altid samler op undervejs og man altid kan være med i sit eget tempo.


Husk dog at melde det til din instruktør, hvis du mærker ømhed eller andet i forbindelse med løb.


Uanset om du løber for motionens skyld, træner til dit næste løb eller bare ønsker at være en del af et positivt fællesskab, så er du kommet til det rette sted.

Så tag det første skridt mod en sundere og gladere livsstil ved at blive medlem af Harlev Løb & Motion i dag! Vi ser frem til at løbe sammen med dig på vejen mod dine mål og drømme.
Harlev Idræts Klub

CVR-nr. 25606817


VIGTIGT: Hvis du foretager en tilmelding som "Nyt medlem" vil du indenfor få minutter modtage en

email med en adgangskode til vores medlemslogin. Kontakt os hvis du ikke modtager denne email!


Instruktører

Bestyrelsen

Generalforsamling


Generalforsamlingen er klubbens højeste myndighed. Ordinær generalforsamling indkaldes af bestyrelsen med mindst 14 dages varsel og afholdes hvert år i marts måned (eller lige før hovedgeneralforsamling i HIK) ved bekendtgørelse i dagspressen eller den lokale ugeavis. Enhver lovlig indvarslet generalforsamling er beslutningsdygtig.


Alle medlemmer af en afdeling, herunder også hovedafdelingen er stemmeberettigede.


Medlemmer er kontingentbetalende udøvere, herunder også kontingentfrie medlemmer eller udøvere med friplads. Derudover betragtes trænere og hjælpetrænere som medlemmer af afdelingen, hvorfor de ligeledes har stemmeret. Valgte/udpegede medlemmer til bestyrelser, arbejdende grupper og udvalg er ligeledes at betragte som medlemmer og har derfor også stemmeret.DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING:


1. Valg af dirigent


2. Formandens/udvalgenes beretning


3. Orientering om regnskab

 • Regnskab fremlægges til godkendelse på hovedgeneralforsamlingen


4. Valg af formand

 • Allan Graver Christensen (formand) – på valg i lige år


5. Valg af bestyrelse

 • Niels Munksgaard - på valg i lige år
 • Michael Overgaard - på valg i ulige år
 • Thomas Uldall Thygesen - på valg i ulige år


6. Indkomne forslag

 • Jvf. vedtægterne skal forslag der ønskes behandles på generalforsamlingen, være formanden skriftlig i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen, indsendes på allan@harlev-ik.dk
 • Vedtagelse af vedtægtsændringer kræves 2/3 af de afgivne stemmer
 • Andre forslag vedtages ved simpelt stemmeflertal


7. Eventuelt


AFHOLDTE GENERALFORSAMLINGER: